Skip to main content
De Groene Inval - Natuur Milieu Educatief Centrum

Samenwerken met De Groene Inval

De Groene Inval dient ook als wijkpodium. Diverse samenwerkingspartners vinden er hun plek en maken gebruik van onze locaties.

We horen graag over jouw ideeën, projecten en activiteiten waarvoor wij onze expertise, netwerk slag- en innovatiekracht in kunnen zetten. Bovendien zoeken wij partners die willen bijdragen aan de projecten zoals die op deze site staan. We staan open voor inhoudelijke expertise, voor extra handen of voor locaties voor de uitvoering van activiteiten, voor ondersteuning in natura en geld en voor manieren om onze activiteiten en projecten uit te dragen.

De charm van een dorp, de voorzieningen van de stad en een ongekende variatie in natuur, cultuur en ontspanning; dat is Vorstelijk Baarn!

Alle voorlichtingen voor het Basisonderwijs rondom duurzaamheid en gezondheid in een project!

HoudBaarnSchoon! is een initiatief van de Gemeente Baarn. Samen met onze partners hebben we de handen ineengeslagen om zwerfafval te voorkomen en op te ruimen. Doe jij ook mee?

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 273.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

De vrienden van het Cantonspark zetten zich in voor de promotie van het Cantonspark als voormalige botanische tuin.

De boerderij is op dinsdag- t/m vrijdagmiddag en op zondagmiddag geopend van 14.00-16.30 uur.

IVN Eemland organiseert vele activiteiten voor jong en oud in Soest, Soesterberg, Baarn en Eemnes en Bunschoten, zoals wandelingen met natuurgidsen en cursussen voor iedereen met interesse in de natuur.

Boerderijeducatie van Boerderij in de kijker is er voor alle basisscholen in de provincie Utrecht

Vuur maken zonder lucifers, veilig met een mes omgaan, broodjes bakken aan een stok, shelter bouwen, thee maken van dennennaalden en meer... Begeleid door BSO-medewerker met bushcraftervaring. Ook voor voor volwassen.

De lokale vereniging Baarn van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging verbindt, versterkt, onderwijst, inspireert en faciliteert bijenhouders met als doel het in stand houden en bevorderen van een gezonde bijenstand.

De Bibliotheek Eemland stimuleert en faciliteert daarnaast individuen en maatschappelijke groeperingen bij levenslang leren, onafhankelijke besluitvorming en culturele ontwikkeling.

Of je nu docent, leerling of student bent: op deze pagina's vind je alles om over water te leren. Beleef wateroverlast in de stad en ontdek wat je zelf kunt doen. Ook ontwerpen we samen met scholen opdrachten over actuele thema's, zoals de herinrichting van een dijk.