Skip to main content
De Groene Inval - Natuur Milieu Educatief Centrum

De Groene Inval wordt voor de lopende zaken financieel ondersteund door de Gemeente Baarn. Als je De Groene Inval een warm hart toedraagt en ons financieel wilt ondersteunen dan kan dat. Daarmee zorg je dat we kunnen investeren in vernieuwende middelen en activiteiten. In de afgelopen jaren hebben we van de donateursbijdragen bijvoorbeeld zonnepanelen kunnen aanschaffen, een grondwaterpomp aangelegd, een wilgentenen hut gebouwd om in te spelen en een pergola gemaakt.

Bent u geïnteresseerd in ons financieel steunen? Graag horen wij van u! Mocht u uw tijd, kennis en kunde willen inzetten dan bent u ook welkom bij ons als vrijwilliger.

Je kunt ons natuurlijk ook zakelijk steunen als sponsor als bedrijf of organisatie. Naast financiële sponsoring zijn we ook blij met sponsoring in de vorm van middelen of kennis en expertise.

Als donateur of sponsor houden wij u op de hoogte van onze activiteiten door middel van onze nieuwsbrief. Je kunt meer lezen over onze resultaten en bestedingen in ons jaarverslag.

Wil je donateur worden? Maak contact met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.