GroenerDoeners

De Groene Inval is er voor iedereen in Baarn die meer wil weten of de natuur en het milieu; zo staat het op onze website. We krijgen dan ook regelmatig vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Wij zijn echter niet altijd het best geïnformeerd om al deze vragen te beantwoorden, binnen Baarn zijn veel meer groeperingen actief op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid! De Groene Inval wil graag een verbindende rol spelen bij al deze groen georiënteerde organisaties. Om te kunnen laten zien wat iedereen doet is nu het platform de GroenerDoeners opgericht.

Graag stellen we de deelnemende partijen aan u voor:

Kinderboerderij Canton

Op Kinderboerderij Canton is altijd wat te zien, te doen en te beleven: er zijn veel diersoorten te zien, er is een kleine speelplaats, diverse duw- en trekkarren en er zijn picknicktafels waar je kan genieten van een kopje koffie/thee/limonade of een ijsje. Het is een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Lees meer


BermBrigade

De Baarnse Bermbrigade ruimt elke maand ergens in de gemeente Baarn zwerfafval op.

Lees meer


Velt Eemland

Velt (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren) is de vereniging voor iedereen die milieuvriendelijk aan de slag wil in de tuin of keuken.

Lees meer


IVN Eemland

IVN Eemland organiseert vele activiteiten binnen de grenzen van Soest, Soesterberg, Baarn, Eemnes en Bunschoten, zoals wandelingen en excursies begeleid door natuurgidsen, de natuurgidsenopleiding en diverse cursussen voor iedereen met interesse in de natuur.

Lees meer


Elsje Bruijnesteijn – ‘Miss Wildpluk’

“Sinds 20 jaar ben ik hobbymatig met wildplukken bezig om nieuwe culinaire smaken te ontdekken."

Lees meer


Contact

Adres
De Geerenweg 8
3741 RS Baarn

Telefoon
+31 (0)35 5416013

Mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring | Copyright © De Groene Inval


get('twitter')) == 1) { ?>